minibusDankzij donaties kon de minibus worden aangeschaft.

Een sponsor die anoniem wil blijven heeft een bedrag van €5000 toegezegd voor de aanschaf van een minibus.

Op 13 oktober 2022 is de samenstelling van bestuur van de Stichting Ondersteuning Positieve Acties gewijzigd.

• De heer Horstmeier is afgetreden als algemeen bestuurder wegens drukke werkzaamheden.
    Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de verschillende acties die zijn gevoerd t.b.v. Malawi.

• De heer H.W.Kaufmann is toegetreden als algemeen bestuurder met tekeningsbevoegdheid.
    Hij heeft veel ervaring met fundraising en gerelateerde zaken.

Helaas kan het gebouw nog niet in gebruik worden genomen door een stroomstoring. Als gevolg van de grote overstromingen is er in het gehele land gebrek aan stroom.

FKDe in maart verstuurde zending goederen is binnen en nog ander nieuwtjes.

gebow af sEen fotoserie van de realisatie van het internetgebouw.

FKMalawi is getroffen door grote tegenslagen

pakkettenWe hebben 26 dozen klaargemaakt voor verzending naar Malawi. Deze zending omvat communicatiemiddelen, schoffels en kleding.

De communicatiemiddelen zijn telefoons, tablets en een groot aantal desktops. Deze zijn bestemd voor het internet-gebouw en leerlingen.

FKOp 27 maart 2022 werd door Wilde Ganzen in de TV uitzending aandacht besteed aan de plannen voor het internetgebouw.

U kunt de uitzending nog bekijken door HIER te klikken.

FKIn de eerste helft van januari is een actie gestart om laptops e.d. te verzamelen voor het internet-gebouw in Malawi.

Het werd de kortst lopende actie van de Stichting Ondersteuning Positieve Acties.

In no time waren er meer dan 100 laptops en desktops ter beschikking gesteld.

Het Carmelcollege Gouda zorgt voor 100 desktops.